Силен човек от първата ни политическа партия обяви дали ще поскъпне

...
Силен човек от първата ни политическа партия обяви дали ще поскъпне
Коментари Харесай

Андрей Гюров, ПП: Няма да има шоково поскъпване след мораториума за тока

Силен човек от първата ни политическа партия разгласи дали ще нарастне тока.

" Никога не съм планувал да влизам в политиката. Един ден ми се обади Кирил Петков и ми сподели: „ Тръгнали сме да променяме страната, да зададем нова посока и ни трябват хора като теб. Би ли се съгласил да оглавиш листата в Благоевград ”, изясни Гюров. Това е бил първият им диалог, срещали са се и преди - на митингите. Това съобщи в предаването „ Събуди се “ по Нова телевизия ръководителят на парламентарната група на „ Продължаваме Промяна “ Андрей Гюров.

Приоритети на новата власт

„ Закриването на Специализираните съд и прокуратура. Това са задължения в посока смяна и осъществяване на една дълбока правосъдна промяна ”, уточни Гюров. Важна задача бил и бюджетът за следващата година.

Главният прокурор

„ Фигурата на основния прокурор сега не оказва помощ на правосъдната промяна и чакаме в най-кратки периоди Иван Гешев да подаде оставка ”, разяснява ръководителят на ПГ на „ Продължаваме Промяната ”.

Мораториумът за цената на тока

„ Не мисля, че имаше някакво заблуждение. Смятам, че просто Десислава Атанасова, в нейното изявление, направи неточност, като сподели 1 януари 2021 година Съответно това не беше чуто от хората в залата, откакто всички гласоподаваха в една посока ”, уточни Гюров.

„ Целта на това решение беше да задържим цените на тока, тъй че хората да не изпитат потрес още идната седмица. И да дадем задоволително време - седмица, две или три, на държавното управление да предприеме нужните ограничения за компенсиране на другите участници в този развой ”, добави ръководителят на ПГ на Политическа партия.

„ Няма да се стигне до шоково повишаване на цените след рухването на  мораториума. Това е краткотрайно задържане, до момента в който регулаторът влезе в своята същинска роля и се вземат нужните решения да не се постанова шоково повишение на цените ”, съобщи Гюров.

Балансът сред съдружните сътрудници в Народното събрание

„ Наистина партиите са доста разнообразни. Това се видя и по време на дебатите по 18 разнообразни тематики, които ние дискутирахме за оформяне на съдружното съглашение ”, сподели той.

„ Нашето виждане е, че в случай че стартираме по ред на точките, по които имаме цялостно единодушие, имаме най-малко две-три години работа по тематики, по които нямаме различия. Естествено, в един миг ще дойдем и до тези, по които имаме различия. Нашата цел е когато търсим този баланс, той постоянно да е в интерес на обществото ”, съобщи Гюров.

Първите искри в обединението за зеления документ

„ Не мисля, че има напрежение. Има разнообразни визии по въпроса за зеления документ. Но това не пречи на общата посока, която сме задали ”, изясни ръководителят на ПГ на Политическа партия.

„ За нас от „ Продължаваме Промяната ” е ясно, че посоката на увеличение равнищата на имунизация е метод България да излезе от тази здравна рецесия и да не затваряме страната всякога, когато има нова вълна ”, добави Гюров.

„ Ваксинацията би трябвало да е доброволна. Нормално е хората да имат разнообразни отзиви, само че те би трябвало да бъдат добре осведомени и ние да дадем личния образец ”, добави той.

Работата в Народното събрание без зелен документ

„ Това е нещо, което ние ще обсъдим в най-близко време. Имаме потребност от малко време, с цел да свършим най-необходимите неща, с цел да стигнем и до този значим въпрос ”, посочи Гюров, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР